Herman Boon

Herman Boon

Herman is de initiatiefnemer en tevens directeur van de Katapult. Hij is de visiedrager en stuurt het stafteam aan. Wekelijks geeft hij les aan de studenten.

Jenny Boon

Jenny Boon

Jenny is mede-initiatiefnemer van de Katapult en tevens vrouw van Herman Boon. Zij is verantwoordelijk voor de financiën en doet verschillende administratieve werkzaamheden.

Louisa Spijker

Louisa Spijker

Louisa is vanaf 2009 betrokken bij de Katapult. Zij is algemeen coördinator op de Katapult. Tevens is zij lifecoach. Zij stuurt het stafteam en studenten aan. Op de Katapult geeft zij les in rentmeesterschap, lofprijs en aanbidding, gezonde levensstijl, enz. Daarbij is ze coördinator van het verdiepingsjaar. Ook is ze schrijfster van verschillende boekjes voor kinderen en tieners.

Coralie Vink

Coralie Vink

Coralie is een oud-studente van de Katapult met een achtergrond als maatschappelijk werker. Zij heeft een hart voor tieners, dit geeft zij vorm d.m.v. het onderwijzen van tieners, tienerwerkers en het uitgeven van lesprogramma’s voor tieners. Tevens is zij ook coördinator van de wake-up tienerkampen. Op de Katapult is zij coach, geeft ze les en houdt ze zich bezig met de dagelijkse leiding.

Annet Hoekstra

Annet Hoekstra

Annet is werkzaam als vrijwilliger op de Katapult. Zelf is zij ook 2 jaar Katapultstudent geweest. Nu is zij verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom het kinderwerk; organiseren en uitvoeren van programma’s, de wekelijkse evangeliserende kinderclub ‘de Kanjerclub’, lesgeven aan de studenten rondom de activiteiten van het kinderwerk: toneel, drama, clowns, communicatie met kinderen, bijbeltekst aanleren, lofprijzen en aanbidden met kinderen, enz. Ook stuurt zij deels de keuken aan.

Sanne Boon

Sanne Boon

Sanne is betrokken bij het ontwerpen en bedenken van verschillende PR activiteiten van Herman Boon Ministries. Ook is Sanne coördinator van het Wake Up Tienerkamp.

Jasmijn Rommers

Jasmijn Rommers

Jasmijn heeft mede door haar management opleiding een adviserende rol in de organisatie. Tevens is zij coördinator van het Wake Up Tienerkamp.

Dinant Rommers

Dinant Rommers

Dinant is onze muzikant. Tijdens de momenten van aanbidding begeleid hij de studenten met muziek.

Het bestuur

Het bestuur van de Katapult bestaat uit de volgende personen:

  • Rob Hondsmerk
  • Joop Koens
  • Jenny Boon