Open dagen en meeloopdagen

Je bent van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over De Katapult? Kom naar een open dag of meeloopdag! We vinden het leuk jou te ontmoeten en meer te vertellen over De Katapult. Hier onderaan de pagina kan je je aanmelden. Je bent van harte welkom!

Meeloopdag

De Katapult ervaren in één dag? Dat doe je op een meeloopdag! Het is een ‘gewone’  doordeweekse schooldag voor de studenten en jij loopt een dagje met ze mee. Lessen volgen, studenten en het stafteam ontmoeten, samen lunchen en je krijgt een rondleiding door De Katapult. Echt een dagje sfeer proeven.  Een meeloopdag start om 10.00uur. Neem contact met ons op via het contactformulier om een meeloopdag in te plannen.

Open dag

Of maak kennis met De Katapult op een open dag. De open dagen zijn op zaterdag en beginnen om 11.00uur. Je krijgt alle belangrijke informatie over De Katapult te horen. Je ontmoet studenten, het stafteam en Herman Boon. Je krijgt een rondleiding en ziet waar De Katapulters wonen. Als je geïnteresseerd bent willen we je graag beter leren kennen door middel van een kenningsmakingsgesprek. Mocht je je ouders, een vriend of vriendin mee willen nemen naar de open dag dan kan dat. Graag wel even aangeven als je je aanmeldt. Het programma van een open dag ziet er als volgt uit:

11.00 uur Ontvangst met koffie & thee
11.15 uur Welkom door Herman Boon
11.30 uur Rondleiding door Katapulters
12.30 uur Lunch
13.00 uur Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)
15.00 uur Einde

Aanmelden

Inschrijven voor de school?

Neem contact op!