Over ons

Wie zijn wij?

Ons hart als stafteam van de Katapult is dat mensen groeien en bloeien, zodat ze hun relatie met God versterken en die persoon worden die God heeft bedoeld. Ons doel is dat we mensen trainen die er klaar voor zijn om een verschil te maken in deze wereld. Jezus zegt in Mattheus 5:14 en16: “U bent het licht van de wereld; een hoog gelegen stad die straalt in de nacht, kan iedereen zien (…..). Laat daarom ook uw licht voor alle mensen schijnen. Als zij dan de goede dingen zien die u doet, zullen zij uw hemelse Vader eren”.
En dat verschil is hard nodig! Er is zoveel leed en onrecht in de wereld. Wij willen mensen trainen die opstaan tegen dit onrecht en een verschil maken in mensenlevens.

Als jij op de Katapult komt om je te laten trainen en om uit te reiken naar kinderen en tieners in nood, dan zal het stafteam je ondersteunen, helpen, stimuleren, bemoedigen, onderwijzen en nog veel meer. Ons hart is om een omgeving te creëren waar jij je thuis voelt, je God vindt, uitgedaagd wordt, kunt groeien en visie ontwikkelt voor de toekomst. Tien maanden leren, zodat je een fundament in je leven krijgt waar je de rest van je leven op kunt bouwen.

>> Neem een kijkje bij Het team om te zien wie allemaal meewerken als staf!

Inschrijven voor de school?

Neem contact op!