De Groep Diplomering

Vakantie!

Het was vorige week een mooi moment. Alle studenten stonden op het podium, mooi aangekleed en met hun diploma in hun hand. Een jaar lang, of twee jaren, hebben ze hard gewerkt aan hun opdrachten, tentamens, kinderclubs en persoonlijke processen met als resultaat een welverdiend diploma. Dit diploma is meer dan een tastbaar certificaat, het staat symbool voor alle mooie resultaten die de studenten hebben behaald in het afgelopen jaar. Dit is voor elke student weer anders. De één heeft vooral geleerd hoe kinder- of tienerwerk in de praktijk werkt, de ander heeft zijn/haar angst overwonnen, een ander heeft gewerkt aan het karakter en is sterker geworden op dat gebied en weer een ander heeft een sterkere relatie met God gekregen. Wat de hoogtepunten ook waren van elke student, ieder voor zich mag trots zijn op zijn of haar diploma. Wij zijn dat in ieder geval wel.

Op 26 augustus a.s. zal er een open dag zijn. Weet jij misschien nog iemand die hart heeft voor kinderen en tieners in nood, iemand die zich wil laten trainen en wil groeien in zijn/haar relatie
met God? Nodig deze persoon dan uit om een kijkje te nemen op de Katapult (open dag).

De Katapult zal de aankomende twee maanden vakantie hebben en wenst een ieder van jullie een fijne zomer periode toe. Rust lekker uit, neem tijd met God en geniet van dit seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *