Positieve Woorden Posters

Positieve woorden brengen leven

Het moment dat wij ergens een programma mogen draaien voor kinderen (maar ook voor tieners en volwassenen), dan zorgen wij ervoor dat er altijd een sfeer is van positieve woorden: opbouwende en bemoedigende woorden.
Spreuken 18:21 zegt: “Dood en leven in de macht van de tong”. Een heftige tekst, maar hij bevat een grote waarheid. Hoeveel mensen horen al niet van jongs af aan dat ze dom zijn, dat ze lelijk zijn, dat ze iets niet kunnen, dat het nooit wat gaat worden met ze? Als mensen dit vaak genoeg horen, dan gaan ze hierin geloven en uiteindelijk daar ook naar handelen. Deze woorden brengen dood in hun leven doordat ze zich afgewezen voelen.

Maar de andere kant is ook waar: positieve woorden, de woorden die God tegen deze mensen wil zeggen, zijn sterk en waar. God wil dat het goed gaat met mensen, dat ze groeien, bloeien en in hun bestemming komen.
Daarom zorgen wij ervoor dat er in de programma’s op allerlei mogelijke manieren positieve woorden gesproken worden tegen de mensen die wij ontmoeten: vanaf het podium, door middel van een persoonlijk gesprek, maar ook door posters zoals deze op de foto. De hele zaal hangt dan vol met kleine en grote posters die positieve woorden vertellen aan de mensen die ze lezen. Deze woorden zullen leven geven: mensen zullen bemoedigd zijn en blij van worden. 

Wij willen de woorden van God spreken, overal waar wij komen. Hopelijk jij ook. Maak daar een item van vandaag: spreek positieve woorden tegen een aantal verschillende mensen vandaag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *