MG 5056

Iedereen moet het weten

Van de week zong zomaar iemand het kinderliedje van Elly en Rikkert: “Vertel het aan de mensen dat Jezus leeft”.
Wat een principe wordt daarin verteld: iedereen moet het weten dat Jezus echt is: Hij is de zoon van God, Hij is degene die gestorven is aan een kruis en die de prijs heeft betaald voor de zonden van de wereld. Hij geeft ons het eeuwige leven.
Op de zendingsreis staat deze boodschap centraal. Daarom maken we elk jaar kaartjes waarop een tekst uit de bijbel staat en waarop staat dat God hoop geeft, dat je geliefd bent en God van je houdt. Kaartjes voor kinderen, tieners en volwassenen. Ook dit jaar hebben wij weer verschillende kaartjes gemaakt, maar dan in het Roemeens. Iedereen die wij tegen komen krijgt zo’n kaartje.

‘Geef al je zorgen en problemen over aan God, want Hij houdt van je en zorgt voor je’ (1 Petrus 5:7). Deze bijbeltekst staat er op het kaartje wat de mensen in Roemenië zullen krijgen. Natuurlijk willen wij je deze tekst ook niet onthouden. Want wat voor de Roemenen geldt, geldt ook voor jou! We willen je daarmee zegenen. Praat met God, vertel Hem wat je bezighoudt. Hij zorgt voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *