MG 6004 (2)

Gods woord heeft impact

Vandaag stonden er twee kerkdiensten op het programma. Eentje in Cluj Napoca bij pastor Dennis, een Amerikaan die hart heeft gekregen voor de mensen in Roemenië en een gemeente is gestart in de stad. De andere gemeente was de gemeente in de Roma wijk waar wij de afgelopen dagen hebben gediend. Twee verschillende gemeentes, maar beide vol met mooie mensen.

In de gemeente in Cluj sprak Herman en een aantal van de studenten mochten het kinderwerk doen. Het thema van de ochtend bij de kinderen was ‘vervulling met de Heilige Geest’. Super mooi om te zien dat God werkt in grote mensen, maar ook in kleine kinderen. Hij houdt van iedereen en wil ons allemaal van top tot teen vervullen met Zijn Geest. De kinderen is deze kerk waren al getraind om te leven in het bovennatuurlijke. Mooi om te zien dat ze jong al een bewuste keuze gemaakt hebben om te leven met God. Dat zal ze veel zegen geven als ze opgroeien en volwassen worden. Herman had een woord voor de gemeente. Deze heeft hij uitgesproken en bleek helemaal het thema te zijn waar deze gemeente op het moment mee bezig is. De mensen stonden dus open om de boodschap te ontvangen die God wilde geven aan deze gemeente. Gods woord heeft impact op mensen. Het veranderd levens.

In de middag sprak Herman in de Roma wijk van Floresti bij stichting Charis. Na afloop mochten de studenten helpen bij het bidden voor de mensen. Er werd gebeden voor genezing, bevrijding, geprofeteerd en bemoedigd door de studenten. Het was voor sommige echt uitstappen, maar ze hebben de stap gemaakt. We zijn super trots op ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *