MG 6535

Diplomering

Afgelopen donderdag, 23 juni, was de diplomering van de groep 2015-2016. Elk jaar is dit weer een bijzonder moment. Vorig jaar september kwamen de studenten binnen met allerlei verwachtingen, doelen of soms met een houding: “Ik zie wel wat er op mijn pad komt”. Wat is het dan mooi om te zien dat God de details van je leven kent. Hij weet precies wat jij nodig hebt, waar jij kunt groeien, welke uitdagingen jij nodig hebt. Dat hebben de studenten ook ervaren dit jaar.

In de loop van het jaar hebben we de studenten zien groeien in zelfvertrouwen, in het vinden van hun bestemming, in het leren om met elkaar en anderen om te gaan, om de problemen uit het verleden te overwinnen, om vrede te vinden in hun relaties en om kinderen en tieners te bereiken met het goede nieuws van het evangelie.

En nu hebben de studenten hun diploma ontvangen. Ze mogen trots zijn op dit welverdiende papiertje. Het zegt namelijk iets over hun groei, doorzettingsvermogen, houding en motivatie.

Als staf vonden wij het een grote eer om hier een onderdeel van het proces van te zijn en met onze neus bovenop deze groeimomenten te zitten. We zijn heel trots op de studenten!

Sommige gaan verder met studeren, anderen weten al de plek waar God hen hebben wil. Hoe dan ook: wij vertrouwen er op dat ze een zegen voor vele zullen zijn.

Zet hem op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *