#Dankbaar, fijne feestdagen

Dit is alweer de laatste blog van 2017. Gelijk een mooi moment om terug te kijken op een mooi jaar.

Als we terugkijken dan is er veel dankbaarheid voor wat God gedaan heeft in de levens van de studenten en in de levens van de mensen die wij mochten bereiken.

Highlights van het afgelopen jaar zijn de zendingsreis naar Namibië (met 850 kinderen in de kinderclub) en de conferenties (Pinstervuur en Mission Possible) waar we aan mee mochten werken. Maar ook de ‘kleine details’, zoals van een kind die voor de eerste keer Gods stem leerde verstaan of het kindje dat in ons evangeliserende kinderprogramma zijn hart aan God gaf, maakt dat we heel dankbaar zijn.  Maar er is nog veel meer gebeurd:

Wist je dat ……..

  • ‘de Katapult’ een vaste column in de magazine ‘Charisma’ over kinder- en tienerwerk heeft? Met een oplage van 10.000 stuks bereiken we zo veel gezinnen (en kinderen).
  • we dit jaar met alle activiteiten van de Katapult ruim 2100 kinderen bereikt hebben met het evangelie?
  • ‘de Katapult’ Bijbelleesroosters gemaakt heeft over verschillende thema’s, zoals: gebed, identiteit, wie je bent in Christus, kinderwerk, vertrouwen? Er zijn ook 2 roosters, speciaal gemaakt voor kinderen, over ‘de onzichtbare wereld’ en ‘gebed en genezing’. Deze roosters helpen studenten, maar ook anderen, zich te verdiepen in thema’s die belangrijk zijn voor hen. Je kunt deze roosters bestellen via de webshop op hermanboon.nl

De Bijbeltekst uit Psalm 98:1 zegt het mooi: “Zing een nieuw lied voor de Here. Hij heeft zoveel wonderen gedaan. Hij overwint altijd, want Hij is machtig en sterk”.
God is gisteren, vandaag en morgen hetzelfde. Wat Hij afgelopen jaar heeft gedaan, gaat Hij aankomend jaar ook weer doen. Hij is trouw, Hij zorgt voor ons, Hij zal met ons zijn waar we ook heen gaan.

Voor iedereen alvast fijne feestdagen en een heel goed en gezegend 2018 gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *