Bidden en vasten

Als vast onderdeel van het schooljaar gaan wij altijd naar de bidden&vasten conferentie van Herman Boon. Deze wordt vier keer per jaar georganiseerd, dit keer in Alkmaar vanaf 12 januari 2018. Als school sluiten wij ons deze keer weer aan bij de conferentie.

Dit keer is er een jubileum. De conferentie wordt voor de vijftigste keer georganiseerd. Wij als school zijn echt super blij met de conferentie. Wij zien elke keer weer dat studenten veranderen, dat ze goede keuzes maken en dat ze een ontmoeting hebben met God. Door de loop der jaren zijn er zoveel mooie getuigenissen geweest. Robin (oud student) schreef het volgende in zijn getuigenis: God heeft mij diep aangeraakt en Zijn kracht laten zien. Nog nooit had ik God van zo dichtbij ervaren, ik stelde me (voor het eerst) compleet open voor Hem. Ik heb op dat moment ook een keuze gemaakt om Hem te gaan volgen”.

Mensen levens worden veranderd, omdat God houdt van ons zoals we zijn, maar te veel van ons houdt om ons te laten zoals we zijn. Wij mogen meer en meer veranderen naar Zijn beeld. 2 Corinthiërs 3:18 zegt het mooi: “Wij, gelovigen, hebben geen sluier over ons gezicht. Wij zijn net spiegels, die het schitterende licht van de Here weerspiegelen. Terwijl zijn Geest in ons werkt, gaan wij steeds meer op Hem lijken”.

Door dagen apart te zetten om God te zoeken en je tijd te besteden om Hem te aanbidden en te ontmoeten door lofprijs, aanbidding en het woord, kunnen er zoveel dingen gebeuren: Je kunt genezen, herstellen, weer nieuwe hoop krijgen, ed.

Daarom vinden wij het altijd weer een voorecht dat we kunnen gaan naar de conferentie.

Misschien wil jij ook wel? Geef je dan op / kijk op de website voor meer informatie: www.biddenenvasten.nl .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *