Agenda activiteiten

Op de agenda voor de aankomende periode staan een aantal superleuke activiteiten:

 • De Betteld familiefestijn (28 april tot en met 3 mei 2019)
  Tijdens de meivakantie organiseren wij elke morgen het kinderwerk op ‘De Betteld’. Dit is een christelijke camping (met ook chalets en stacaravans) waar veel activiteiten worden georganiseerd. Wij mogen de kinderen elke ochtend dingen leren over bijvoorbeeld ‘Wie God is” en “Bidden”.
  Daarnaast zal Herman Boon, onze directeur, regelmatig een inspirerend woord brengen bij de volwassenen en de jeugd.
  Gedurende de week zullen er 3 workshops georganiseerd worden voor ouders en hun kinderen. De studenten hebben echt leuke, interactieve workshops voorbereid die ouders kunnen inspireren om thuis ook aan geloofsopvoeding te doen, terwijl de kinderen worden uitgedaagd om praktisch bezig te zijn met de dingen van God. Daarnaast zullen we ook voor de tieners workshops organiseren. Via onze Facebook site (com/DeKatapultNL/) proberen we regelmatig updates en foto’s te plaatsen van onze activiteiten.
 • De zendingsreis (9-21 mei 2019)
  Onze reis gaat dit jaar naar Roemenië. Al een aantal jaar komen we daar op een prachtige plek waar we in contact komen met Roma zigeuners. Roma’s worden beschouwd als de minderen van de maatschappij. Als wij daar komen proberen wij hen een ander beeld te geven: een beeld dat ze geliefd zijn, dat ze gezien worden door ons en door God, dat ze kostbaar zijn. Bid u mee dat het een geweldige reis zal worden? Via deze blog proberen wij iedereen zoveel mogelijk op de hoogte te houden van onze avonturen. Schrijf u daarom in voor de automatische updates.
 • Pinkstervuur (7-9 juni 2019).
  Al jaren hebben wij het voorrecht om tijdens deze conferentie in het Pinksterweekend het kinder- en tienerwerk te mogen organiseren. Het is echt ontzettend mooi om tijdens deze conferentie te mogen zien dat studenten uitstappen en een zegen mogen zijn voor de kinderen en tieners. Hier komt ons motto goed tot zijn recht: ‘Blessed to be a blessing’.
  Kom je ook? Je kunt het hele weekend komen kamperen of een dagje langskomen. Kijk voor meer informatie op pinkstervuur.com

Al met al komen er de aankomende periode mooie activiteiten aan die veel kansen geven voor de studenten om uit te stappen en te groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *