Foto Kinderkamp Hele Groep

Het nieuwe jaar is weer begonnen

Volgende week is het alweer zover: het nieuwe schooljaar voor de studenten begint weer. Het was een heerlijke zomer, waarin we heerlijk konden uitrusten en mochten genieten van het mooie weer. Naast alle rust, hadden we ook dit jaar weer de eer om twee weken zomerkamp te organiseren waarin we ruim 350 kinderen en tieners hebben bereikt. Veel Katapultstudenten van afgelopen jaar waren daar om mee te helpen. Het waren geweldige weken waarin veel kinderen en tieners God hebben ontmoeten, Zijn stem hebben leren verstaan, vriendschappen voor het leven hebben gemaakt en heel veel lol hebben gehad.

Nu de zomer weer voorbij is, zijn wij als staf alweer druk in de weer om het komend schooljaar voor te bereiden. Ilka Moor is dit jaar het team komen versterken. Zij is een oud-student en gaat samen met Annet Hoekstra het kinderwerk coƶrdineren. We zijn blij dat ze haar tijd wil inzetten om mee te helpen binnen de bediening van de Katapult.
In deze voorbereidingsweek wordt het gebouw weer in orde gemaakt, worden opdrachten bedacht, worden lessen geschreven en mooie plannen gemaakt. We zien er erg naar uit om volgende week de tweedejaars studenten te ontvangen. Tijdens deze week zullen zij te horen krijgen met welke persoonlijke opdrachten ze tijdens hun zelfstudiedag mee bezig mogen gaan en zullen ze hier al een start mee maken. Verder gaan ze een moodboard maken waarin ze in beeld gaan brengen wat ze verwachten van dit aankomend schooljaar en wat hun doelen zijn. Erg mooi om zo gedurende het jaar herinnert te worden aan je persoonlijke visie. Daarnaast zullen de tweedejaars studenten ook volgende week bezig gaan met de voorbereidingen van de introductieweek voor de studenten van het eerste jaar Katapult en de gebedsschool. Deze introductie week voor de eerstejaars studenten zal starten op 18 september. Het zal een week vol zijn van kennismaking, informatie over het schooljaar, teambuilding en vooral heel veel plezier. Leuk om dan alle studenten weer te verwelkomen op de leukste school van Nederland šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *