Zangdienst Fb

Healing Presence

De afgelopen dagen waren we met de studenten in Nijkerk voor ‘Healing Presence’, een grote conferentie met als thema: ‘genezing’. Wat hebben we een mooie tijd gehad!
We mochten 6 kinderprogramma’s draaien met thema’s als ‘Innerlijke genezing’, ‘Intimiteit met God’ en ‘Lichamelijke genezing’. We hebben diensten gehad met tussen de 90-123 kinderen en de studenten organiseerden alles: van inloopspellen tot de preek.
Er zijn mooie dingen gebeurd: kinderen waren hongerig om God te ontmoeten en om Hem te zoeken in lofprijs en aanbidding. Sommige kinderen kregen mooie beelden van God. Een aantal keer hebben we gevraagd aan de kinderen om te luisteren naar Gods stem (bijvoorbeeld tijdens de zangdienst). Het was super mooi om te horen wat de kinderen van God hadden ontvangen. De verhalen die de kinderen die naar voren kwamen vertelden in de microfoon kwamen vaak overeen met elkaar. Eën keer hadden ze allemaal een woord dat iets vertelde over hoeveel God van ons houdt. Eén kind vertelde: “Ik zag een gouden hart en die klopte. God zei dat het Zijn hart was wat voor ons klopt en dat Hij heel veel van ons houdt”. Mooi hé?!

Kinderen zijn gevoelig voor de Heilige Geest. God wil graag tot hen spreken en Zijn hart vertellen aan hen. Wij zijn super blij om daar een deel van te zijn door onze diensten zo te organiseren dat daar plek voor ons. En daardoor zijn wij ook weer bemoedigd, want de woorden die deze kinderen uitspraken, zijn net zo goed voor ons. En bij deze ook voor jou!

Aankomende donderdag vertrekken we naar Pinkstervuur, een conferentie in Friesland tijdens Pinksteren. Daar gaan we samen met staf en studenten het kinder- en tienerwerk organiseren.
Maar voor volwassenen is er ook een geweldig programma :), misschien een idee?

Tot de volgende blog met nieuwe updates!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *